Misjonskonferanse – Misión 2020

Misjon Sarepta vil invitere deg med inn i et nytt tiår med sterkt fokus på Jesus og misjon. 1.-4. januar 2020 arrangeres misjonskonferansen ”Misión 2020” på Centro Sarepta. All forkynnelse og undervisning vil bli tolket, og det innbys derfor både fra Spania og Skandinavia. Konferansen er for deg som ikke vil leve ditt liv for deg selv… men til ære for han som gav sitt liv for deg, og til hjelp for din neste.

Konferansen er fullpakket med undervisning og forkynnelse. Du vil få møte et bredt spekter av talere og foredragsholdere, og få mulighet til å bli bedre kjent med dem også gjennom samtale og fellesskap. Ellers blir det bl.a. bønnemøter, lovsang & vitnemøte, grilling og tapasaften. I etterkant av konferansen er det mulighet for å stanse igjen i Spania noen dager.

Detaljert program

Onsdag 01.01
15.00 Innkvartering
18.00 Middag
20.00 Åpningsmøte: «Han dro meg opp av fordervelsens grav» (Ayad Hajji)

Torsdag 02.01
08.30 Frokost
09.15 Bønn
10.00 Bibeltime 1: «Jesus alene» (Felipe Lobo)
Kaffe & cola + chips & frukt
11.30 Bibeltime 2: «For intet har dere fått det..» (Jan-Tore Olsen)
13.00 Varm lunch
16.00 Seminar 1: «Uten Gud og uten håp (Hassan El Chalbzouri)
17.30 Seminar 2: «Mekka eller Messias» (NN)
19.00 Middag
21.00 Kveldsmøte: «Ha tro til Gud!» (Hans Bergane)

Fredag 03.01
08.30 Frokost
09.15 Bønn
10.00 Bibeltime 1: «Jesus er Herre» (Jose Manuel Monjero Gomez)
Kaffe & cola + frukt & chips
11.30 Bibeltime 2: «..For intet skal dere gi det» (Jan-Tore Olsen)
13.00 Varm lunch
16.00 Seminar 3: «Disse mine minste» (Jose Manuel Monjero Gomez)
17.30 Seminar 4: «Disippel 2020” (Hans Bergane)
19.00 Middag
21.00 Lovsang & vitnemøte. «Han løste mine bånd» (Luis Surio)

Lørdag 04.01
08.30 Frokost
09.15 Bønn
10.00 Bibeltime I: «Frykt ikke!» (NN)
Kaffe & cola, frukt & chips
11.30 Bibeltime 2: «Jeg skammer meg ikke over evangeliet» (Felipe Lobo)
13.00 Lunch
Avslutning m/hilsen fra Guds Ord


Talere og foredragsholdere:
NN: Bosatt i Nord-Afrika sammen med sin familie hvor han har vært misjonær de siste 14 år. Skal ha to timer med flg. tema: ”Mekka eller Messias” og ”Frykt ikke!”
José Manuel Monjero Gómez: Leder av RETO, en organisasjon som primært arbeider inn mot rusmisbrukere, og har arbeid i mer enn tretti land. Bosatt i Barcelona. Skal ha to timer med flg. tema: ”Jesus er Herre” og ”Disse mine minste”.
Felipe Lobo: Bibellærer / evangelist i Misjon Sarepta. Opprinnelig fra Madrid. Har 20 års erfaring som evangelisk pastor i Spania. Skal ha to timer med flg. tema: ”Jesus alene” og ”Jeg skammer meg ikke over evangeliet”.
Hassan El-Chalbzouiri: Pastor, bosatt i Barcelona. Har vokst opp i Marokko under islam sitt tunge åk. Møtte Jesus og ble frelst 25 år gammel. Er i dag den eneste marokkanske evangeliske pastor i hele Spania. Skal ha en time med flg. tema: ”Uten Gud og uten håp”.
Jan-Tore Olsen: Leder utland i Sarepta og daglig leder i reiseselskapet Caminante. Bosatt i Alfaz del Pi. Skal ha to timer med flg. tema: ”For intet har dere fått det…” og ”For intet skal dere gi det…”
Luis Surio: Tidligere student ved Centro Sarepta, og fra kommende høst volontør på CS. Ungdom fra El Salvador med et meget sterkt vitnesbyrd om Guds verk i hans liv. Skal ha en time med flg. tema: ”Han løste mine bånd”.
Ajad El Hajji: Kristen familiefar bosatt i Granada. Oppvokst i Marokko. Kom til Spania som ung student, og ble frelst i voksen alder. Bærer med seg en sterk kjærlighet til sin bibel, og et gripende vitnesbyrd om sin Frelser. Skal ha en time med flg. tema: ”Han dro meg opp av fordervelsens grav”.
Hans Bergane: Daglig leder i Misjon Sarepta. Bosatt i Solemdal i Norge. Skal ha to timer med flg. tema: ”Ha tro til Gud” og ”Disippel 2020”.

Sted:
Centro Sarepta, Alfaz del Pi, Alicante, Spania. Dersom møtesalen på Centro Sarepta blir for liten, vil samlingene holdes i en nærliggende konferansesal. På samme måte vil det tilbys overnatting på hotell når det ikke er flere ledige overnattingsplasser på Centro Sarepta.
Pris:
Euro 199,- inkludert overnatting og full pensjon. Enkeltromstillegg.
Pristillegg kan forekomme ved overnatting på hotell. Det kan derfor være lurt å være tidlig ute med påmelding. Begrenset antall plasser.
Reise:
Reise t/r Alfaz del Pi er ikke inkludert i prisen. Vi sitter imidlertid på en del
flybilletter fra Stavanger til Alicante med avreise 1. januar kl. 11.25 med Norwegian (direktefly). Disse kan vi tilby så langt de rekker for kun
kr 790,- pr. pers. inkl 2 kolli bagasje.

Påmelding på mail til: jantoreolsen@gmail.com

For nærmere informasjon ta kontakt med Jan-Tore Olsen på nevnte mailadresse, eller på telefon +47 48 26 50 53.

4 thoughts on “Misjonskonferanse – Misión 2020

  1. Tilbaketråkk: Nyfrelste – Sarepta

Comments are closed.