Arrangementer på Centro Sarepta første halvår 2020

I likhet med høsten 2019 fortsetter vi med Bibelskolen og bibelkursene også våren 2020. 1.- 4 januar ønsker vi velkommen til Misjonskonferanse – Misión 2020

Uke 2 og 3, 2020 reiser volontørene og jeg rundt om i Norge og besøker kristne videregående- og folkehøyskoler. Vi vil da informere elevene om muligheten for å gå på bibelskole i Spania, og litt om misjonsarbeidet til Misjon Sarepta i Spania.

Dette medfører at bibelundervisningen starter opp først mandag 20. januar.

Utover våren vil du kunne følge undervisningen i tema og fag som Efeserbrevet, Troslære, Guds Bud, Forstå tidene, Misjon, Apologetikk, Romerbrevet, Jesu lidelseshistorie, Sjelesorg, Johannes Åpenbaring og flere andre tema.

Vi har også dette skoleåret dyktige og interessante undervisere som Curt Westman, Svein Wilhelm Nessa, Ole Andreas Meling, Jan-Tore Olsen, Johannes Kleppa, Tom Eftevand, Rolf Lavik, Jon Syver Norbye, Vidar Pettersen, Hans Bergane og Audun Hjelvik.

Gå inn på vår web side https://www.centrosarepta.no/fagplan-2019-2020/ for å se hvem som underviser i hva og når, og ikke minst uker med undervisningsfri pga ferier og misjonsutreiser.

Parallellt med tre daglige skoletimer med bibelundervisning på norsk har vi tilsvarende også på spansk i ett annet klasserom.

I tillegg til Bibelskolen og kursukene, har vi også flere leirer. 

9.-15. mars har vi Sykkel-leir der vi i tillegg til bibeltime morgen og kveld sykler rundt her på Costa Blanca og får oppleve den flotte og varierende naturen i et godt klima. Etter kveldsmøtet har vi samling med kaffe og god prat om dagens og morgendagens sykkelutflukt. Denne leieren passer spesielt godt for deg som liker å sykle med landeveis sykkel og som er vant med å sitte noen timer på et hardt sete. Her kan du kombinere å få noen mil i beina før sessongstart samtidig som du kan få sitte ned og lytte til Guds ord sammen med andre sykkelinteresserte.

Les mer om sykkelleiren her: https://www.centrosarepta.no/event/sykkelleir/

Denne leiren begynner å fylles opp, men vi  har enda noen ledige plasser.

30.mars til 5. april arrangerer vi igjen Fjelltur-leir på Centro Sarepta. Da disse leirene har blitt veldig populære har vi nå to slike leirer hvert år. En om våren og en om høsten.

På disse leirene har vi også en bibeltime hver formiddag og kveldsmøte hver kveld. Under frokosten smører deltakerne nistepakke og like etter bibeltimen drar de som ønsker det ut på fjelltur her i nærområdet. Dette området av Costa Blanca er et eldorado for fjellturer av veldig forskjellig vanskelighetsgrad og lengde. Her har vi fjelltopper på ca 1500 meter til rundturer med lite stigning og gode stier. «Reine autostradaren» sier vår turguide Johannes Kleppa. Nå er nok ikke alle helt enig i den beskrivelsen alltid, men det er allikevel slik at de aller fleste klarer de fleste turene som gjennomføres på leiren. Hittil har vi hatt deltakere fra 15 til 82 år, slik at spennet i fysisk form og alder har vært veldig stor. Tilbakemeldingene fra deltakerne har vært veldig gode på alle leirene vi har gjennomført hittil.

I påsken arrangerer vi Påskeleir for spansktalende for tredje gang, og senteret har de to foregående påske vært tilnærmet fylt helt opp av spansktalende fra mange land og flere verdensdeler. Det å samle så mange fra større og mindre fellesskap rundt om i Spania til undervisning og forkynnelsen av Guds ord sang og godt fellesskap, har vært flott for både deltakerne og oss som står i arbeidet her i Spania.

Til slutt vil jeg nevne at 15. juni begynner Bibelsommer i Spania 2020 som varer frem til søndag 26. juli.

Vi arbeider akkurat nå i disse dager med å få på plass talere og vertskap for neste sommer, og vi ber om at også neste sommer vil bli en flott og rik tid på Centro Sarepta for alle våre gjester.

Vi har allerede noen påmeldinger, og noen har sagt at de gjerne vil komme tilbake også neste sommer.

Ønsker du et ferieopphold i varmere strøk med forkynnelse og godt kristent fellesskap, håper vi at du vil vurdere et opphold her på Centro Sarepta.

For påmelding eller spørsmål om arrangementer og leirer ta kontakt med oss på post@centrosarepta.no

Av: Arild Melberg Daglig leder Centro Sarepta

Bilder: Privat