Sareptanytt

Sarepta har eit gratis informasjonsblad som heiter Sareptanytt.

Her vil du finne fleire artiklar med informasjon om Centro Sarepta og det som skal skje der framover. Andre er glimt frå utreisehelger og det som skjer i møte med det spanske folket, og kontakten over til Nord-Afrika. Det er også informasjon om arbeidet i Noreg og Norden elles. I Sareptanytt vil ein finna alt ein treng vita om arbeidet til Misjon Sarepta, og korleis ein kan melda seg på ulike arrangement og støtta arbeidet.

For alle som har epost, er det enklast å få bladet digitalt. Det er også billigast for Sarepta. Dei som ikkje har epost eller som likar best å få slike blad i posten, sender vi det gjerne på «gamle måten». Bladet kjem også til å verta brukt til utdeling der Sarepta har møte.

– Det er veldig flott at vi no får dette bladet. Det har eg sett fram til lenge. Informasjon er svært viktig, og eg gled meg til kunna dela ut Sareptanytt der eg har møte, og eg håper mange vil bestilla bladet, seier dagleg leiar Hans Bergane.

For å få bladet kan ein senda epostadressa til sareptanytt@misarepta.no, eller ringja 41 76 76 88 og oppgje namn og adresse.

Sareptanytt 01-2018

Sareptanytt 02-2018

Sareptanytt 01-2019

Sareptanytt 02-2019

Sareptanytt 03-2019_