Nyfrelste

Alexander fra Sunnmøre og Carolina fra Peru er «nyfrelste». Ja, vi kan vel kalle dem det når det er to år siden de kom til tro på Jesus Kristus. De flyttet til Spania for vel ett år siden og bor her sammen med sine to skjønne småjenter. Alexander er fisker. Fem uker i slengen arbeider han på fiskebåt nord for fastlands Norge.

I Spania har de funnet en liten evangelisk menighet i sitt nærområde. Der går de på gudstjeneste. Samtidig de har vært i bønn om at de også måtte få komme inn i en kristen sammenheng og en tjeneste. Mens de en dag ba om dette i menigheten…… dukket plutselig Felipe og Luis fra Centro Sarepta opp der. De kunne fortelle om at det på Centro Sarepta er undervisning hver dag ….mandag til fredag. Alexander og Carolina ble invitert og de fikk høre at de var hjertelig velkommen til bibelskolen!

Det nyfrelste paret har vært trofaste på undervisningen denne høsten. Etter at barna er levert i barnehagen kommer de til undervisning. Carolina kan fortelle at de er «veldig veldig veldig takknemlige» for denne muligheten til å bli bedre kjent i Guds Ord.
Det er sterkt å høre dem fortelle fra deres «tidligere» liv…….og ikke mindre sterkt å høre vitnesbyrdet om Kristus. Vitnesbyrdet om Han som kan gjøre mer en alt og som ingenting er umulig for. Takk og be for denne flotte familien!

På bildet sitter Alexander og Carolina (tv) sammen med Helena (th) fra Danmark. Hun bor også i nærområdet til Centro Sarepta og er en trofast tilhører som stadig kommer på timene. Det undervises tre timer hver formiddag både i den spanske og den nordiske klassen.

I løpet av de siste syv dagene har det vært mange forskjellige folk innom på bibelskolen. En mannfolkgjeng fra Rogaland på guttetur, styret i Sarepta, volontører, faste bibelskoleelever, tilfeldige turister, høgskolestudenter i Norge, fastboende i nærområdet og ansatte og frivillige medarbeidere i Sarepta. I et internasjonalt miljø knyttes vennskapsbånd og det er fint å oppleve at Ånden binder oss sammen i nåden i Kristus Jesus. Om du kommer fra Nicaragua, Danmark, Bolivia, Norge, Peru, El Salvador eller Sverige……så kan vi sammen få eie gleden i Kristus.

Vi anbefaler deg som har mulighet til å sette av en uke eller to om å komme til Centro Sarepta. Ja, kanskje allerede før jul? Ellers anbefaler vi på det varmeste Misión 2020 som starter 1. januar. Enda har vi noen billige flybilletter fra Stavanger til Alicante den 1. januar. Ta kontakt!