Misión 2020 er i gang

Det var med glede at Jan Tore Olsen kunne ønske velkommen til misjonskonferanse på Centro Sarepta 1. januar. Deltakere kommer fra området rundt senteret, Norden, Sør-Amerika, Nord-Afrika og Russland.

Ajad El Hajji talte på åpningsmøtet. Han er en kristen familiefar bosatt i Granada. Oppvokst i Marokko. Han kom til Spania som ung student, og ble frelst i voksen alder. Første del av talen var et vitnesbyrd om hvordan Herren Gud grep tak i ham og dro han opp fra hans bunnløse fortapthet. I talen la han vekt på Jesu herlighet, nåde, allmakt og ikke minst viktigheten av Jesu Ord. Det er Gud som føder mennesker på ny sa Ajad, og han la til at han var engstelig for at mange som går i kristne sammenhenger ikke er født på ny. Det er menneskelige verktøy som har ført dem inn i kristen sammenheng og det er menneskelige verktøy som holder dem der.

Konferansen har et tett program med mye undervisning og forkynnelse. Den avsluttes på lørdag ettermiddag. Velkommen innom om du er i området!

Program ser du her

Bilde er av Jan Tore og Ajad