Siste undervisningsuke før jul

I dag er siste undervisningsdag på Centro Sarepta før jul. I går kveld hadde vi en flott avslutningsmiddag med diverse program. Men allerede 1. januar starter vi opp igjen her på Centro Sarepta med en spesiell misjonskonferanse. Misión 2020. Legg merke til foredragsholdere og talere.

Denne uka har det vært undervisning og bønn på senteret slik som vanlig. I går tidlig ble det imidlertid svært spesielt på bønnestunden. Vi fikk vite at en av Sareptavennene var henta hjem til Himmelen. Det ble takk til Jesus for alt det som dette mennesket har betydd …………og det ble gjort bønner for dem som sitter igjen her…..på denne siden. Men – for dem som har Kristus som sitt liv……blir døden alltid en vinning!

Julemusikk har lytt i gangene denne uka og julebaksten er blitt unnagjort i en fei……siden mange av de ansatte og elevene liker å bake…….og noen liker ekstra godt å smake.

Vi har eksperter her på huset når det gjelder pynting til fest. Også i går kveld var festbordet dekket. Kjøkkenfolket hadde laget helt fantastiske retter til oss og det ble et festmåltid.

Etter middagen holdt Hans Bergane andakt for oss og vi sang julesanger på dansk, spansk og norsk.

Også i år kom julenissen med pakker til alle…………. til stor glede for små og store.

De som er ansatt ved Centro Sarepta fikk også i år fine julegaver som takk for innsatsen dette året. Fulle bærevesker med julemat. Arild Melberg kommenterte litt tørt…… at vi som er ansatt i Misjon Sarepta i Norge kanskje får en Sareptakulepenn……om vi er heldige….og at Hans Bergane er «gneten» på julegavene til de nordiske ansatte.

Ungdommene på huset hadde laget en veldig artig video som skapte høylytt latter i salen da den ble fremvist.

Det er godt å være i «Sareptafamilien». Du er også hjertelig velkommen til Centro Sarepta som heltids bibelskoleelev….eller for en uke eller tre!

Hovedbilde: Jan Tore fikk glasscolaflasker av nissen