Populær andaktsbok

Over 2000 spanske kvinner var nylig samlet til misjonskonferanse i Cordoba, sør i Spania. Mange av dem fikk med seg en andaktsbok fra Sarepta i bagasjen hjem.

Under konferansen hadde vi en enkel stand der vi kunne dele informasjon om Centro Sarepta i pausene. Samtidig delte vi ut Hans-Erik Nissens andaktsbok, «Ett er nødvendig». Ved helgens avslutning kunne vi konstatere at alle 500 eksemplarene var delt ut.

Bokbordet slik det så ut lørdag morgen.

Det var rørende å se den takknemligheten disse kvinnene viste for å motta andaktsboken. For mange var det vanskelig å forstå at den var gratis. Ryktet spredte seg, og flere strømmet til bordet vårt. Da vi kom på søndagsmorgenen, ventet noen allerede på oss, men dessverre hadde vi ikke flere igjen.

Selv om vi kanskje ikke alltid ser det, er det en sult etter Guds ord her i Spania. Denne sulten ble tydelig merkbar på konferansen. Det var virkelig en ære å få dele ut Ordet på denne måten, i form av bøker. En av kvinnene jeg møtte, sa: «Ved å gi meg dette å lese, blir jeg fylt opp for å gi det videre til andre». Bokspredning er også en form for misjon!

For å frakte den store boklasten over 600 kilometer hadde vi god nytte av den «nye» stasjonsvogna som ble kjøpt i fjor sommer. Les mer om den her: Pengar til bil – takk!