«Rekk opp hånden dere som vil ha……»

Det møtte bra med folk opp til møte i Edland i går. Folk trosset snøværet som startet på ettermiddagen. Den gamle skolestua ble fylt opp.

Vi gav ordet fritt denne kvelden og mange vitnet. I forbindelse med det siste vitnesbyrdet kom det noen hjertesukk: «Jeg kunne tenkt meg en bibeltime til med en gang. Vi er så underernært på forkynnelse av Guds Ord…..det er så lite møter»

Så ble det stilt et spørsmål fra en annen i salen: «Kan Sarepta komme å ha noen møter i sammenheng? Gjerne doble bibeltimer?». Jeg svarte da at dette kunne nok være mulig om folket i Edland ønsket det.

Da foreslo en kar at alle de som ville at Sarepta skulle komme tilbake med bibelundervisning i sammenheng skulle rekke opp hånden.
Joda…..folket ønsket mere møtevirksomhet.

Det er godt at det er noen som hungrer etter Guds Ord. -Og Sarepta vil gjerne reise til slike steder og gi sammenhengende forkynnelse…..selv om møtene går dundrende i minus økonomisk.
Misjon har alltid kostet.

MEN: Vi vil også reise til steder der ingen hungrer etter Ordet…..reise til bygder der ingen rekker sine hender i været og sier: KOM til oss!
Vi vet nemlig at om et menneske kommer til et møte kun som sin «pliktgang»……kan likevel Ordet selv få gitt appetitten på mer av det samme. Ordet er Ånd og LIV.