580 000 besøk på ett år

Sarepta er en liten organisasjon, vi besøker også ofte steder der det kommer få på våre møter. Men et sted når vi veldig mange. Det er nettsida vår. Statistikken viser at vi hadde 580 000 besøk siste året. Det vil si over 1500 hver dag i gjennomsnitt. Nå kan det være dette tallet lyver litt, da bare rundt 130 000 av disse er besøk fra norske brukere. Det kan jo være hackere eller andre useriøse som drar tallet opp. Men uansett er 130 000 norske også et stort tall. Og så er det grunn til å tro at en god del av de utenlandske også er seriøse besøk. Facebook brukes for å markedsføre nye innlegg. Her har vi nå 2300 følgere, også et betydelig tall. Vil du være med å spre det vi skriver, så skal du like og dele. Da har Facebook algoritmer som gjør at de spres enda mer.

Vi ønsker at nettsida skal være levende og aktuell. Her kan du lese om våre opplevelser på møtereisene på reisebloggen. Du kan også se hvilke arrangementer som kommer. Du kan finne opptak av taler. Du får oppdaterte nyheter fra Spania.

Her kan du også finne oppbyggelige stykker, en ukentlig ettertanke av formann i Misjon Sarapta, Johannes Kleppa og enkelte kommentarer av Ole Andreas Meling. Disse prøver å ta opp mer dagsaktuelle ting, som skal hjelpe til å tenke bibelsk om aktuelle saker.

Vil du få påminning om møter som blir holdt de nærmeste dagene og nye innlegg på nettsida, laster du ned ‘infoskjermen go’ på nettsida, og skriver inn ‘sarepta’ som kodeord, så får du også en fin bønneliste.

Takk til alle som følger oss på nettsida.