Stengt igjen…

Nok en gang opplever vi at vi må stenge ned møtevirksomheten. Vi var kommet så godt i gang, og hadde lagt planen klar for mange møter framover. Så kommer en sterk oppfordring fra regjeringen om å avlyse alle arrangementer. Det er ikke forbudt, men likevel sterkt forventet. Vi velger å følge denne oppfordringen. Vi opplevde det i mars for et år siden, så igjen i januar og nå også den viktige kristne høytiden som påsken er. Det er alvorlig når sjeleføden blir vanskelig å få tak i.

Vi vil likevel ikke være med i klagekoret mot regjeringen. De er i en ytterst krevende situasjon. Det er i krisetider at lederskap trengs som mest. Og det er de vanskelige beslutninger som alltid avslører stort lederskap. Vi tror heller ikke at de er særlig ute etter de kristne. I allefall ikke etter at vi fikk godkjennelse for å likestilles med kinoer og teater.

Vi oppfordres til å be for konge og styresmakter, og de trenger vår forbønn nå. Og vi må også be for landet vårt at vi må få oppleve vekkelse og åndelig hunger.

Så får vi samle huslyden til digitalt møte. Eller inviter 2 personer hjem til deg.

Sarepta kommer også til å legge ut digitale andakter i påsken.

  • Skjærtorsdag kan du høre Even Ydstebø, nytilsatt forkynner for Sarepta fra høsten av.
  • Langfredag kan du høre Kristian Fagerli.
  • 1. Påskedag kan du høre Tor Andrè Haddeland og Elisabeth Gjerde.

Det blir sang og andakt på alle sendinger.

I tillegg fortsetter vi å legge ut daglige små andakter fra Efeserbrevet. https://misarepta.com/2021/02/28/nye-drypp/

Så må vi heller ikke glemme vårt lønnkammer i Bibel og bønn!

Ole Andreas Meling

Bilde: Adobe Stock