Velkommen til landsmøtet 2021

På Holmavatn leirsted på Varhaug i Rogaland inviterer vi til landsmøte og bibelhelg 25.-27. juni 2021.

Misjon Sarepta arrangerer landsmøte hvert 3. år. Dette er en viktig samling med stort fokus på bibel og oppbyggelse. Hovedtaler blir Dan Hessellund. Han er en kjær forkynner fra Danmark, som virker i Luthersk Misjonsforening. Han har også tidligere vært gjestetaler for Misjon Sarepta. I tillegg vil Johannes Kleppa, Kristian Fagerli og Jan Tore Olsen delta.

Vi har stor tro på at korona-situasjonen skal være under så pass kontroll at vi kan ha et tilnærmet normalt landsmøte. Så får vi heller gjøre om på planene om det nærmer seg. Men uansett kan det nok være lurt å melde seg på tidlig! Påmelding: https://forms.gle/j41K5SK6d45SXmYQ8

Vi håper på en helg med åndelig fornyelse, både i vår tro på Jesus og til vårt store kall.

Det vil også være valg til styrerepresentanter. De som har betalt årskontingent, kan stemme ved valget. Viktig å betale den inn. Har du spørsmål til det, så send mail til post@misarepta.no

Program: