Nyfødtropet

De siste dagene har jeg fått mange mange snapper på «Bergane-gruppen». Jeg er blitt bestefar og min eldste sønn er blitt far for første gang. I går sendte imidlertid min kone, Aud Irene, melding til gruppen om at hun ønsket å få høre røsten til Kornelius, den nyfødte. Frem til da hadde det bare vært nydelige bilder der han enten sov eller hvilte på et fang eller i en armkrok.

Nyfødtropet er nok alltid sterkest for en mor……ja, av og til kan hun fornemme ropet fra barnet før det virkelig setter i gang å rope.

I går kveld hadde vi avslutningsfest for bibelskoleåret her på Centro Sarepta. Der ble vi vitne til «nyfødtropet». Det kom fra en spansktalende elev – som gjennom den siste tiden – har fått sett inn i frelsen og blitt født på ny. Vitnesbyrdet til slike «nyfødte» griper oss. Alt for få vanlige bedehusfolk har fått den nåde å få høre «nyfødte» rope ………gjennom de siste tiårene.

De «nyfødte» har ofte en lang pekefinger rettet mot Kristus og hjertene brenner. Slik også med Luis i går kveld. Takk og ære ble først og fremst rettet til Herren.
I sin takketale til hver og en ble mange godord sagt. På en flott måte fikk han også frem mange vittigheter som var skjedd igjennom skoleåret på Centro Sarepta.

Til slutt var han kommet frem til Jan Tore Olsen…….og noen ord skulle sies også til han. «Takk for undervisningen i Guds Ord»! Mer enn det fikk ikke Luis sagt før han hulkegråtende kastet seg om halsen på Jan Tore. Der stod de lenge….de to…….og holdt om hverandre. Begge gråt………… og ingen av dem som satt i salen klarte å holde tårene tilbake……….

Nyfødtropet…….bibelgleden………..Kristi kjærlighet til oss ………og vi elsker hverandre

Takk til alle dere som har vært med på å gjøre det mulig for oss på Centro Sarepta å ta inn spansktalende elever som får mat gratis, seng gratis, undervisning gratis……….for at de skal få åpenbart Guds nåde som er gratis.

Be om mange elever både i spanskklassen og nordiskklassen skoleåret 19/20. Ta kontakt med oss om du ønsker å gå på bibelskole her i Spania….i et internasjonalt miljø …..der fokus er bibelfag og utreisevirksomhet. Kommende uke er det avsluttingstur rundt om i Spania og over til Nord-Afrika.

One thought on “Nyfødtropet

Comments are closed.