God avslutningsfest på Centro Sarepta

Det andre undervisningsåret ved Centro Sarepta er snart historie. Fredag var det avslutningsfest, og undervisningen er til endes – med siste verset i Johannes åpenbaring som absolutt avslutning! Nå står avslutningsturne i Spania og til Marokko for døra.

Flott pyntet….som vanlig. I Sareptafamilien stiller alle opp med sine gaver….og da blir det flott

Det var en fin avslutningsfest for «familien» på Centro Sarepta, med flott pyntet middagsbord ute og med god grillmat. Det er kreative og villige folk ved senteret!

Grillmesteren Jan-Tore Olsen er i gang

På selve festen talt vår spanske evangelist Felipe om at Herren har en vei for oss framover, og på den veien kan vi være trygge. Fra elevene og volontørene var det gode og gjennomarbeidede hilsninger med både spøk og alvor. Styreformannen ledet festen.

Vitnesbyrdet til vår spansktalende elev, Luis, grep ekstra sterkt. Han var svært takknemlig for året han hadde fått være ved senteret og bibelundervisningen han hadde fått. Han møtte Jesus kort tid før han kom hit, og han hadde lite kristen kunnskap, men har fått mye med seg her. Dersom han ikke hadde møtt Jesus og fått kommet til Centro Sarepta, var han nokså sikker på at enten hadde han vært død eller sittet i fengsel. Nå vil han vitne om livet med Gud.

Denne jentegruppa gledet oss med flott sang

Utdeling av vitnemål til de som har fulgt undervisningen fast, var både høytidelig og hyggelig. Elles sang senterets eget kor, og Hans Bergane avsluttet med en hilsen fra styre i Sarepta. Han minnet om at det er viktig å skaffe elever til senteret, og han understreket at vi alltid kan komme til Jesus.

Daglig leder i Misjon Sarepta, Hans Bergane, hilste fra styret i Misjon Sarepta.
Utdeling av vitnemål ble gjort av El Presidente: Johannes Kleppa

Tekst: Johannes Kleppa
Kommentarer til bilder: Hans Bergane

Flere bilder følger:

Vår fantastiske kokke Isabel. Hun prøver å få med seg bibelundervisningen i spanskklassen….hver dag. Hun er glad i Bibelen/Jesus
Ann-Christin og Maria i samtale
Rebecca og Trine hadde lagt mye arbeid ned i det å finne festlige kommentarer til alle i Sareptafamilien. Det ble fremført både på spansk og norsk.
I påvente av at møtet skulle starte ble Donald Duck ivrig lest
Kveldens taler (Nr. 2 fra høyre) Felipe Lobo sammen med noen av dem som dette året har vært på CS
Det blomstrer over alt på CS
I påvente av middagen ble det god drøs i solveggen