Glimt frå gjesteboka på Centro Sarepta

Eg synest alltid det er både spennande og inspirerande å lesa gjesteboka på Centro Sarepta. Her kan vi lesa mange gode og oppmuntrande ord om senteret og opphaldet her. Det gjeld alt frå reinhald og mat, via sosialt samvær og badebasseng til undervisning og åndeleg fellesskap. Takksemda og gleda er stor.

I løpet av fire dagar kan vi lesa fylgjande – det første på dansk:

– Vi har nydd det så meget her på «Sarepta». Det er et fantastisk sted med dejlige medarbeidere, gæstetalere og frivillig. Det hersker en dejlig ånd over stedet, og vi har mødt så mange dejlige gæster her.

– Tusen takk for en fantastisk uke med sterk bibelundervisning. … Jeg kommer ut av denne uken enda mer styrket i troen på vi er ganske hjelpeløse uten vår Herre og Mester.

– Tusen takk for gode dager på Centro Sarepta. God forkynnelse over flere dager der det tydelig vart peika på den rikdom vi eig i Jesus Kristus – vår Herre og Frelsar. Opphaldet blir huska som godt fellesskap, gode samtaler og fine turer i fjellene her. Takk for godt stell og imøtekommende og engasjert vertskap.

– I over en måned har jeg nå vært her på Centro Sarepta …. Tusen takk for et deilig opphold. God mat, fred og ro i skjønne omgivelser, vennlige og varme mennesker som gjør alt for at vi skal ha det godt og det beste av alt, forkynnelse av Guds ord. Alt dette har føltes som å komme til en oase i ørkenen. Tusen takk!

Johannes Kleppa