Veldig mange kom på åpningsmøtet

Det er skikkelig fint å være i gang med møtene her på Feset bedehus i Bamble. Vi har Tor Andre Haddeland fra Misjon Sarepta på besøk, og vi har gledet oss til å få besøk av han. Han har vært på bedehuset før, og forsamlingen ville gjerne ha han tilbake. Mange kom på første møte. Det er lenge siden vi har vært opp imot 50 stk, men det var vi idag. Vanlig møte først, så kaffe, kjeks og god prat etterpå. Folk satt langt utover kvelden, og det er flott. 

Den første kvelden talte Tor André over Luk 9. 51-56. Jesus som vendte sitt ansikt mot Jerusalem. Vi fikk høre om Jesus som frivillig gikk til Golgata, og hva det betyr for oss. Alt hva vi trenger, har vi i han. Kathrine, Per og døtrene sang på møte, og i tillegg sang Tor Andre to sanger. Det ble gitt anledning til forbønn, og mange hadde ting de ville løfte fram for Herren. Kveldens møteleder, Arnfinn Finmark, avsluttet med å si: «Jeg gleder meg ordentlig til i morgen» Og en ungdom sa med saftglasset i handa: «Dette er det fineste møte jeg noen gang har vært på.» Vi ber om Jesu velsignelse og nærvær i fortsettelsen.

Per Tveten