Misjonsturnè for unge-voksne

I høst fikk jeg en hyggelig telefon. Det var Ragnar Nørstrud i andre enden. – Vi ønsker å arrangere en leir for unge-voksne, hvor vi reiser og holder møter om kveldene. Vil dere være positive til det?

Det er jo akkurat dette vi gjerne vil. Vi vil skape møteplasser mellom Guds Ord og mennesker. Vi tar mange slike initiativ, og ringer rundt for å oppmuntre bygder til å holde møter. Men vi trenger også at det vokser fram flere personer som kan ta slike initiativ. Nå er det altså en komitè av unge-voksne, som ønsker å lage en alternativ leir. De kjører sammen i en komfortabel buss, overnatter på leirsteder og holder møte om kvelden. Det blir Ølensvåg, Talgje og Hornes som blir de heldige som får besøk av dem. De ordner hele møtet selv, med ledelse, tale og sang.

Her håper vi mange vil melde seg på! Det er et opplegg som kombinerer så mye flott. Her blir det et sosialt treffpunkt, de støtter tre leirsteder og så er de til stor oppmuntring for flokkene i tre bedehus. Samtidig kan dette skape ringvirkninger, slik at det tas flere slike initiativ.

Det er også så viktig at de unge ønsker å gå inn og støtte arbeidet som foregår på bedehusene. Alt dette gleder oss, og ønsker dem lykke til!

Se mer om arrangementet her.

Ole Andreas Meling