Ca. 16% av de fastboende kom

Det var oppmuntrende å komme til Huglo. Det var ikke så vanlig å ha møte på en lørdag kveld, men likevel null problem da vi ringte og spurte om det. Det er ikke veldig ofte de får besøk av predikanter, men de samles for å høre Guds Ord likevel.

En gedigen flatskjerm er montert i lillesal ………og der hører/ser de på bibelundervisning. I det siste er det gjennomgang av Hebreerbrevet de er samlet om.

Lillesalen på Emmaus på Huglo en lørdag kveld i september

De kan godt være 20% av den fastboende befolkningen som kommer på møter. Det bor ca. 80 fastboende på Huglo, men her er liv og røre. Butikk og flere attraksjoner. Det er mange hytter og feriehus på øya.

En svært takknemlig flokk tok imot Sarepta denne kvelden og det var tydelig at mange var godt kjent med Guds Ord. Mens jeg står og leser bibelvers ser jeg leppene til flere går med samtidig.

Jeg tror også at kristenflokken er lesere på denne øya. Salget av gode bøker var stort, og noen kunne fortelle at de også hadde kjøpt mange bøker på stevne på Framnes i sommer. Har de bedre tid på Huglo enn i storbyen? Nei, de har vel 24 timer i døgnet på begge steder. Det handler vel om prioritering.

HB