Herrens tjenere langs veiene

På siste dag under «Sareptasommer i Fyresdal» i uke 30…….. kom en ung man bort til meg og sa: «Om du er i nærheten av Halden noen gang så må du stikke innom meg. Da skal jeg sjekke gassanlegget ditt og ta fukttest på bilen». Han så nemlig med en gang at slangene til gassanlegget skulle vært skiftet for to år siden. Han og familien var for andre gang på «Sareptasommer i Fyresdal».

I dag har jeg vært i Halden. Har møte på Melleby grendehus (Mellebyveien 129) i morgen (tirsdag)……. og da var det greit å stikke innom den unge mannen på MAX Caravan i Halden.

«Så kjekt å se deg igjen!….og bilen! Ja, vi er blitt så glad i Sarepta, og for arbeidet som drives, så det er en glede å få kunne hjelpe til med dette. Det skal ikke koste Sarepta noe!»

Slanger og en kobling ble byttet ut og trykktest på gassanlegget ble gjort. Det besto trykktesten.
«Det er viktig at dette er i orden!……..men jeg vil ta fukttest også. Det er ikke bra om det er mye fukt og at det dannes sopp. Du bor jo mye i denne bilen».

Da Sarepta fikk denne bilen i gave….. så var det en bil som hadde gått langt…… til å være bobil. Den hadde også vært brukt på vinteren. Jeg har også kjørt den en 70-80.000 km. Den hadde hatt en fuktskade i bakveggen tidligere som var reparert. Men det er slik med campingvogner og bobiler at det ikke alltid er lett å reparere en fuktskade………så i bakveggen fant han fukt. Bilen ellers var grei. Fant ingen tegn til sopp foreløpig, men jeg skal nok bruke avfukteren hver gang jeg er hjemme.

Det er utrolig flott å møte unge familier rundt om i landet med misjonssinn. Unge mennesker…. i etableringsfasen…….. som i glede og takknemlighet ofrer mye…..en helt vanlig mandags formiddag i Halden.

HB

Bilde: Johan Torsvik skifter slanger og kobling