Sangkveld på Sørlandet

Du er hjertelig velkommen bedehussang på Sandnes bedehus (Åkvågveien 534), rett utenfor Risør, lørdag 19. august kl. 19.00. Det ville være fint om folk støttet opp fra bygder og byer i nærheten.

Denne uken har vi møteuke hos den lille bedehusflokken som hører til på Krabbesund og Sandnes bedehus. Den lokale avisen gjorde en glipp ……slik at annonsen ikke kom inn den 15. august og derfor legger vi nå ut dette stykket. Del gjerne.

Krabbesund bedehus der vi nå har hatt møter onsdag og torsdag

Nettopp på slike «småsteder» ønsker vi å legge til rette for både møter og at de skal få oppleve en god sangkveld. På sangkvelden kommer sanger og musikker Gunnar Ajer. Han spiller til allsangen og synger solo. Hans Bergane holder andakt.  Det blir bevertning

Det er også møte på Sandnes bedehus fredag 18. aug. kl. 19.00 og Søndag 20.august kl. 19.00.
Velkommen!

(Hovedbilde: Sandnes bedehus, Åkvågveien 534)