Støtt misjonsløpet i Fyresdal

På mine mange reiser til bedehus rundt i landet, liker jeg å ta en springetur i marka. Det gjør godt for sjel og sinn, og så gjør det at jeg ikke føler meg fullt så gammel…. Jeg kaller løpeturer i Norges vidunderlige natur for et stort, skattefritt frynsegode. Endelig skal jeg også få muligheten til å springe for misjonen. Jeg er i Fyresdal. Her er det over 400 mennesker samlet for tiden. Lørdag er det misjonsløp. Fokuset er å ansette flere forkynnere i Norden, slik at vi kan nå enda flere med Guds Ord! Dette er en åpnet dør som Herren har gitt oss. Det er bedehus i mengdevis som skulle vært i mer bruk enn de er. Og det er også forkynnernådegaver som står og venter på et kall. Men noen må sende. Får du spørsmål om å være sponser på misjonsløpet, så vær raus med dem. Og får du ikke spørsmål, så kan du jo sponse meg! Send da en melding til til 99 50 34 87! Send et fastbeløp eller spons pr. runde. En runde er ca 600 meter og vi springer i en time. Eller gi direkte til misjonsløp på vipps 759191.

Ole Andreas Meling
daglig leder Misjon Sarept