Hus bygget på sand

«4 -5 år» roper Benjamin. Det er bibeltime, og barna skal få gå til eget opplegg. En stor flokk barn følger lederne. «1.-3. klasse». 3 nye ledere reiser seg og en stor gruppe går der også. Når alle gruppene er gått til sitt, fortsett bibeltimen med Kristian Fagerli. Også han har en stor tilhørerskare. «Jeg vil vandre i din sannhet», er tema for Bibeltimen.

Senere på dagen er det sandslott-konkurranse. På bildet over ser du en oppfinnsom gruppe med en lys levende sfinx. Under finner du andre kreative slott. Hver dag har en spennende aktivitet. Vi har kåret Fyresdals tøffeste. I dag skal vi kåre kongen av sandslottbygging. I morgen er det kompani Bergsland. Vi gleder oss til det!

Sarepta er ikke noen stor misjon og har ikke egne forsamlinger rundt i Norge. Det er noen enkeltpersoner her og der som ønsker å være med. Og det er rett og slett gripende å se alle de frivillige som har tatt et tak for å få til denne campen. Det er ikke få!

Vi startet i fjor, og ble overveldet over hvor mange som ville komme. I år har vi funnet plass til enda flere. På kveldsmøtet var det satt ut 470 stoler, og ikke mange var ledige. Og på torsdag kommer enda flere..

Veldig ofte er jeg yngst når jeg reiser rundt på møter. Og jeg er, med all ydmykhet, en mann som begynner å få litt livserfaring. Her å Fyresdal er jeg av de eldste. Her er ungdommer i alle aldre. Her er enslige i mange aldre. Her er også noen eldre. Men det er langt mellom de gråe håra. Og det beste av alt: Det er en svært lyttende forsamling på møtene! Vi merker hunger etter bibelsk forkynnelse som kan veilede både hode og hjerte!

«Dette gir håp», sa en av deltakerne. Jeg slutter meg til det…

Ole Andreas Meling

Ole Andreas Meling