Tjenersinn i Fyresdal

Nå er folk på vei til «Sareptasommer i Fyresdal». Mange av dem har tatt på seg oppgaver under dette store arrangementet. I sin ferie har de altså valgt å tjene Herren ……..for om mulig å kunne bli ett menneske….eller mange…….til hjelp på veien hjem til Himmelen. Det er ikke liten målsetting vi har med denne samlingen i Fyresdal. Her et lite utdrag:

«Vi ønsker deg velkommen til bibelcamping i naturskjønne Fyresdal, vest i Telemark. Aller mest ønsker vi at det i møte med Guds Ord settes gode, dype og varige spor i den enkeltes liv. At en kan finne visshet og hvile i sitt trosliv og frimodighet til et daglig liv i samfunn med Jesus.

Bibelcampen skal være et sted der særlig barn, unge og unge voksne skal få knytte varige vennskap til hverandre. Dette ønsker vi å legge til rette for gjennom spennende aktiviteter som er inkluderende og tilrettelagt for alle. Vi ønsker også å gi unge ektepar hjelp og veiledning til å bygge gode, kristne hjem.

Bibelcampen skal gi barn og unge hjelp til å bli trygge på sin identitet og verdi som Guds barn, og gi oss alle frimodighet til å stå fast og bli i Guds Ord gjennom livet – både gjennom stormer og stille tider.»

Joda, disse med tjenersinnet som er på vei til Fyresdal har nok også erfart det Paulus sier i 1Kor 9:23: «Alt gjør jeg for evangeliets skyld, for at også jeg kan få del i det.». Men uansett så ligger nok dette tjenersinnet….gitt av Herren selv…..som en drivende kraft – ved evangeliet.

Kokker, kjøkkenhjelper, gruppeledere, talere, sangere, musikere, vaskere, aktivitører, seminarholdere, møteledere, forbedere, sjelesørgere, selgere i kiosk, bakere, lydteknikere, film, resepsjonsvakter, opprigg og nedrigg…..og mye mye mer. Ja, jeg må bare si: uten dere hadde aldri Sareptasommer i Fyresdal kunnet bli en realitet. Hjertelig takk!- og må Herren velsigne dere alle!

For å være på området der Sareptasommer i Fyresdal foregår må man være påmeldt. Likevel så er det slik at lokale folk her i Vest-Telemark kan komme å være med på kveldsmøtene og bibeltimene på formiddag. Se program her

Vi er også svært takknemlig til deg som er med i bønn for arrangementet …….der du er. Det er avgjørende….

HB