Ny hjemmeside Centro Sarepta

Det er på internett vi søker informasjon i dag. Det krever ikke rent lite arbeid å holde nettsidene oppdatert, ryddige og informative. Nå er det blitt gjort en kjempejobb når det gjelder siden til Centro Sarepta. Her får du informasjon om arbeidet og alt du trenger å vite for å besøke senteret.

På Centro Sarepta skjer det langt mer enn de fleste aner. Tar du en ukes ferie her, får du mye på kjøpet. Du får 3 bibeltimer daglig. Du får god mat. Du får en svært trivelig og hjemmekoselig atmosfære. Du får være i et godt og varmt klima. Du kommer tett på misjonsarbeidet, og du vet aldri hvem du får møte denne gang. I tillegg er du med å støtter misjonsarbeidet med å bruke senteret.

(Og så er det faktisk veldig enkelt å reise dit.)

Vi håper også at unge vil oppdage Centro Sarepta. Dersom de bor på senteret og tar et studie samtidig, blir det ikke stort dyrere enn om de bodde i Oslo og tok studiet. Ja, det er fullt mulig at det blir langt billigere. I tillegg får du bibelundervisning og mulighet til å lære spansk.

Alt dette får du nå god informasjon om på den nye nettsida. Begynn med en besøk på centrosarepta.no.