Avslutningsturne til Nord-Afrika

Denne uka avslutta vi bibelskoleåret på Centro Sarepta. Men elevene reiser ikke hjem helt enda, nå venter en uke på avslutningsturné i Nord-Afrika.

Onsdag ettermiddag satte gjengen kursen sørover mot Spanias sørligste punkt. Vår eminente driftsleder Eiríkur tok oppgaven med å kjøre gruppa de sju-åtte timene det tar å komme seg ned til båthavna ved Gibraltar. Etter en kort natts søvn tok de sjøveien over til det afrikanske kontinentet. Etter en vellykket krysning av Gibraltarstredet venter en hel uke med varierte opplevelser. Målet med turen er at elevene skal få oppleve både rik kultur og stor natur, men ikke minst få sterke møter med mennesker. 

Når disse linjene skrives er gruppa innlosjert i hjemmet til et ektepar som jobber som «teltmakere» blant muslimer. I kveld skal våre utsendte samles sammen med andre inviterte over en åpen Bibel. 

I morgen venter byvandring med innlagt besøk til blant annet moskeen, før gruppa reiser videre sørover.

Vær gjerne med å be om beskyttelse disse dagene, samt at turen kan bli et inspirerende møte med kristne i en del av verden som er lukket for tradisjonell misjon.

Hovedbilde: Reiseleder Jan-Tore, Ingrid, Christine, Eiríkur og Kathrine.