«Omfattende møteveke i Drangedal».

-Denne setningen stod på trykk i Drangedalsavisa.

De fikk rett. En uke med stramt program. Men det hjelper når vi var to predikanter som delte på «oppgavene».

Nils Kåre Strøm er et kjent navn for mange. Også for meg. Denne uken fikk jeg gleden av å være sammen med Nils Kåre. Vi besøkte flere bygder i Drangedal kommune. Det var kveldsmøter, formiddagstreff, besøk på eldresenter og sangkveld i kultursalen i Drangedal. Fint å få muligheten til å vitne om Jesus på ulike arenaer.

Til helga var det flere fra min familie som tok turen fra havgapet og satte kursen mot de dype skoger i Telemark.

En stor takk til familien Vrålstad i Kjosen som legger alt så fint til rette. Det er utrolig flott at noen tar initiativ og bruker tid og krefter for at evangeliet fortsatt skal lyde. Gud velsigne dere!

EY