Snart 40-års jubileum for Nyttårsmøtet i Innfjorden

Kirka hadde i mange år hatt fast Gudstjeneste i Innfjorden 1. nyttårsdag. Da de sluttet med dette i 1983 startet bedehuset opp med Nyttårsmøte. Første gang var altså i 1984.

Nå, i 2023, var dette det eneste Nyttårsmøte i Rauma kommune. Derfor hadde møteledere «dristet» seg til å skrive «velkommen fra hele Rauma kommune» i annonsen.

Det var nok helst folk fra Innfjorden som møtte frem kl. 12.00 den 1. januar 2023 i Innfjorden bedehuskapell. En god start på det nye året ble det. Ved og med Ordet.

Hans Bergane forkynte Guds ord. Han sang på møtet akkompagnert av Aud Irene Bergane ved pianoet.

Oddvar Nyheim (1937) ledet …..som vanlig….. møtet frem til taleren overtok, mens kona Marie hadde avslutningshilsen i møtet.
Sangstrofen «gjør det lille du kan, der hvor Gud har deg satt» ble jeg så sterkt minnet på i dag ……da jeg så disse to ………som år ut og år inn legger til rette for å skape en møteplass mellom Guds Ord og mennesker. DET ER EN AVGJØRENDE TJENESTE Å STÅ I!.

Oddvar Nyheim

Da møtet var slutt spurte Oddvar meg: «Var dette det siste Nyttårsmøtet i Innfjorden tro? Jeg er født i 37 ser du……..…..kommer du ett år til om flokken er så liten (13-14 stk) som i år?».

Vi vet ingenting om vi får noen 1. januar 2024. Men så lenge det er dag ……vil Sarepta besøke småflokkene…..ja, om det kun kommer ett menneske.
Guds barn trenger mat for sjelen!
Kunne det også lykkes at Guds Ord nådde et uomvendt menneske……..og det menneske fikk høre seg frelst……ja, da ville det bli glede i himmelen og i den lille flokk…….over enda ett menneske som ble berget for evigheten.

Og det er evigheten det gjelder….