«Mamma, jeg håper det varer lenge – det var så fint å være her.»

Sarepta hadde møter i Burfjord kirke fredag kveld og lørdag ettermiddag og kveld. Burfjord ligger vakkert til i Kvænangen, helt nord i Troms fylke. I Kvænangen er det svært sjeldent at lutherske misjonsorganisasjoner er innom.

André Olai Pedersen

Det var André Olai Pedersen og Jan-Tore Olsen som forkynte Guds ord denne helgen. André Olai jobber til daglig som regnskapsfører i Tromsø, og er fritidsforkynner i Sarepta. Han forkynte ut fra Salme 130. Jan-Tore talte første kvelden fra Sakarias 9.9, og andre kvelden fra 2. Mosebok 17 om den hånd som er utrakt fra Herrens trone. Lørdag var det tretti mennesker innom møtene.

Etter siste møte snakket jeg med en mor som kom med mann og barn. De hadde kjørt et par timer for å komme frem, og minstejenta var både trett og lei når hun skulle på møte. Men etter kaffepausen og helt i starten av det andre møtet, så hadde åtteåringen lent seg mot sin mor og sagt: «Mamma, jeg håper det varer lenge – det var så fint å være her.»

Ja, godt er når både stor og liten kan oppleve rikdommen i å komme sammen rundt Guds ord og salmesang.

Burfjord kirke

Jan-Tore Olsen