Adventsboka godt mottatt

Adventsboka «Til Betlehem» har blitt godt mottatt. Boka har solgt bra, og en del har kjøpt flere eksemplarer for å gi til familie, venner og naboer, eller som en liten hilsen i stedet for blomster. Det er Johannes Kleppa, formann i Misjon Sarepta, som har skrevet disse adventstankene for hver dag i desember fram til juledag, og boken koster bare kr 130.

Boken kan kjøpes på de fleste møter for Sarepta, i bokhandlene i Rogaland og i Bergen, og den kan bestilles og bli tilsendt fra Sarepta (post@misarepta.no). Se mer info her.

Målet med boken er å hjelpe til med å gi adventstiden et godt åndelig innhold, ved at en får korte stykker for hver dag med bibelsk substans og god variasjon. Tekstene tar utgangspunkt i profetiene i GT og i julebudskapet som kommer fram flere steder i NT.

OAM