Sang- og møtehelg i Ørsta

Vi nærmer oss Ørsta sentrum i et øsende regnvær. Lysene fra de tusen hjem forteller oss er at her bor det mange mennesker.

Det er ikke en overdrivelse å si at vi kjenner på spenning når vi låser oss inn på det praktfulle bedehuset i Ørsta. Vil det komme noen denne kvelden? I dette været? Har folk tid til en slik sanghelg nå når det nærmer seg advent og jul? 

I Ørsta har de vært velsignet med mange sangere, sanggrupper og kor. Bedehuset ble bygget i 1969 og i tiden som fulgte var det mye sang og musikk som lød i dette praktfulle lokalet.

Her søkte mennesker frelse både på slutten av 70-tallet og på starten av 90-tallet.

Denne regntunge novemberkvelden skulle igjen sangen og musikken lyde. Kvelden startet med åpningsord fra Ståle Tønnesen før vi alle stemte i: «Syng evangeliet om Jesus, forkynn dette herlige navn». Så er akkurat det vårt ønske og vår bønn for denne helga. Vi vil løfte frem Jesu navn. Kunne vi få et glimt av hvem Han er og hva Han har gjort for oss.

Sanggruppen Adonai tok turen fra Valderøy og velsignet oss alle med god sang og flott musikk. I tillegg deltok Marie Gudmestad, Elisabeth Gjerde, Even Ydstebø og Edvin Ydstebø.

Vi var over 30 mennesker samlet denne kvelden. Mange uttrykke takknemlighet for å høre fin og oppbyggelig sang. Noen sa de ville prøve få med seg flere til neste møte. Folket i Ørsta hadde god tid til å sitte å prate etter møte. Flere lokaler damer ordnet med kaffe og kaker etter samlingen. Det ble en inspirerende start på denne sanghelga. Vi ser frem til møte i ettermiddag kl. 17 og på søndag kl.17. Hjertelig velkommen til hver og èn. Takk til deg som ber!

EY