Strid sammen med meg/oss

Vi er inne i en ny uke der det er møter på kryss og tvers i Norge, undervisning sør i Europa og villige føtter som bærer evangeliet i Nord-Afrika.

Det avgjørende i alt dette arbeidet Sarepta står i….. er at det er noen som strider sammen med oss i bønn. Det er ikke Sarepta…… folket og folkeslagene trenger et møte med. Det er den treenige Gud. Hans Frelse. Hans Ånd. Hans Ord.

Paulus trengte forbønn:
Jeg formaner dere, brødre, ved vår Herre Jesus Kristus og ved Åndens kjærlighet: Strid sammen med meg i deres bønner for meg til Gud, Rom 15:30

Hvor mye mer trenger ikke vi det? Vi som reiser i Norden, sør i Europa, inne i Nord-Afrika og med internetthjelp….. midt på natta (norsk tid) har direktesending med undervisning til Sør-Amerika.

Sarepta ønsker ikke å bygge en prangende organisasjon som skal glitre………og som folk flest synes er grei nok.
Sarepta sitt kall er å skape møteplasser mellom Guds Ord og mennesker og vitne sant…..Guds Ord. En vekkerrøst i søvnens tid. En trøsterøst til nådeavhengige….til den Kristusavhengige. Det er kallet.
Å være dette er ikke noen selvfølge….og derfor ber vi: Strid sammen med oss og for oss i bønner til Herren.

Det er en del mennesker i Sareptasammenheng som er gått inn i den bønnestriden. Hver dag legges alle møteplassene frem for Gud. Folket som bor i bygdene og byene vi har møter. Arbeiderne blir bedt for. Det blir bedt om at Herren må åpne en dør for sitt Ord. At ikke folket skal få et møte med arbeiderne først og fremst, men at folket skal få møte Guds livgivende Ord……Jesus Kristus.

Takk til dere som strider for oss, folket og folkeslagene……i bønn. Dette er det avgjørende!

Uten Ånd og kraft fra Herren inn i vår møtesammenheng ……er alt forgjeves. Penger gir ikke Ånd og kraft fra Herren. Penger kan i verste fall gi et arbeid som bare er «født av oss».

Han som kan føde på ny…..og bevare det som Han har født på ny……det er Ham vi trenger møter med. Det er Ham vi må bli hos.

Fremfor alt: Be for oss!

En liten morgenhilsen fra Kvinnherad
HB 27/10 2022

Bilde: Adobe Stock