Efeserbrevet som podcast

I 2020 la vi ut en del andakter over Efeserbrevet på Youtube. Vi rakk å fullføre kapittel 3. Nå legger vi dem ut på podcast. Målet er også å få fullført hele Efeserbrevet med 300 små andakter.

Når jeg reiser rundt på møter, er det ofte bare et og to møter på en plass. Det er så lite vi får sagt på en times møte. Det er så mye mer Herren vil vise oss i sitt ord. Efeserbrevet er et skrift som er særdeles rikt på innhold. Paulus sa at han hadde forkynt «Hele Guds råd til frelse» til Efeserne, og vi finner nettopp det i dette brevet. Vær gjerne med å dele og spre dette, slik at flere kan fylle kjøreturer, kveldsstunder og spaserturer med oppbyggelig innhold.

Det ligger mye taler og videoer på nett, men få er lagt ut som podcast. Svært mange unge bruker Spotify aktivt. Med ønske om at det kan bli til hjelp for troen, legger vi dem derfor ut på spotify også. Du finner oversikt over dette på lenka under, eller direkte på

https://www.buzzsprout.com/2025116