Vakre Norge

Å få kjøre gjennom Norge er som å se den vakreste naturfilm. Bak hver en sving er det et nytt landskap. Finnmark har sine langstrakte vidder, Troms har sine majestetiske fjell. Og så er det fjorder, elver og fredelige vann. Å gå en tur i naturen er også et stort privelegium. Da kommer vi enda nærmere på dette vidunderlige landet. Allemannsretten i Norge er helt unik. Den gjør det også mulig å reise rundt i landet i bobil uten å måtte betale dyre campingplasser for å overnattet. Av og til kommer jeg i prat med noen turister. Norge er det vakreste de har sett.

Når jeg står under et av de mektige fjell, eller pustende og svett på toppen av et, får jeg ofte denne følelsen av hvor små vi mennesker er. Gud har skapt alt dette sammen med sin sønn, Jesus Kristus. Det norske folk burde vært et gudfryktig folk, bare ved synet av sitt land.

«For det en kan vite om Gud, ligger åpent for dem, for Gud har åpenbart det for dem», sier Paulus. Guds usynlige vesen kjennes av hans gjerninger. Derfor skylder vi alle å søke ham! Og vi i Norge aller mest, for intet sted ser vi Guds skapergjerning så herlig som i Norge.