Nesten fullt telt

Støylen ligger ganske langt oppe i Setesdalen, 10 km nord for Bygland, idyllisk på et nes ut mot Åraksfjorden. Her er det ikke mye møtevirksomhet ellers i året. Det er første gang vi prøver på teltmøter her, og vi var veldig usikre på om det kom folk. Slik er det jo alltid å starte nye ting. Vi må våge å mislykkes. Men det har vært en svært god ånd i møtene og folk har kommet. Noen bor på campingen og flere kommer fra bygdene rundt. Rundt 60 personer telte vi i går kveld.

Oddvar Dahl har talt på kveldene. Lov og evangelium forkynnes slik at vi blir avkledd vårt eget og blir fornyet i troen på Jesus alene. Stig Skarstein synger og Audun Hjellvik taler over Jeremia på bibeltimene.

Det er også noe å finne på for enhver. Nydelig kajakk-tur, fresbee-golf og fjellturer, og så avslutter vi med et deilig bad. På kveldene samles vi rundt grillen. Det er fortsatt god plass, og velkommen til helga.