Nydelige Støylen

Turmulighetene er mange på Støylen camping. I dag har vi vært på toppen av Reiårsfossen med nydelig utsikt over Åraksfjorden i Setesdalen.

34 personer møtte opp på Bibeltimen i dag. Audun Hjelvik er med som bibeltimeholder. Han har arbeidet intenst de siste ukene med Jeremia. Det er en høyaktuell bok, og forkynt veldig tydelig og klart. Herren har talt! Det meste av ulykke innen kristenheten skyldes at vi ikke kjenner til hva som står i Herrens Ord, forkynte Audun.

Støylen camping er helt ny. Det er Arnt Magnar og Siri Stokka som har kjempet for å bli ferdig med campingplassen. Nå står et flunkende nytt sanitæranlegg klart, og store flotte områder til å campe, like ved idylliske Åraksfjorden. Badetemperaturen er nesten som i Spania, og kajakken står klar om en vil ha et fjordcruise.

Det er ikke påmelding til denne, så det er bare å komme. Den ligger også sentralt til, og det er bra nå som drivstoffprisene er høye.