Vi tjuvstartet Bibelsommer på Centro Sarepta!

Da det allerede i løpet av helgen kom flere gjester til senteret, i tillegg til at noen ferierende fra Riska i bobil hadde etablert seg i området, bestemte vi oss for å arrangere et møte allerede søndag kveld. Vi ble en fin flokk på i underkant av tyve stykker. Kristoffer Norbye sang to sanger, Per talte om Marta og Maria, og sammen med Kathrine sang også de to sanger. Vi fikk en virkelig flott start på årets bibelsommer!

Bildene viser god prat rundt bordene etter møtet. Vi selger is og kald brus, vi har kaldt vann i dispenserne, og det står nesten alltid kaffe på kaffekannen.

Denne uken planlegger vertskapet en felles kveldstur til Altea, en dagstur til Guadalest og La Vila Joiosa, samt aktiviteter for ungdommene som minigolf etc. 

Det viktigste er allikevel samlingene om Guds ord hver dag kl 10:00 og kl 19:30!

Selv om det ankom en ny familie etter møtet i kveld og det kommer enda noen gjester i løpet av uken, har vi plass til mange flere de dagene og ukene som kommer frem til 24. juli. Du er hjertelig velkommen til å ta inn her hos oss, eller bare stikke innom på møtene!

Ta kontakt på post@centrosarepta.no for mer informasjon eller bestilling av opphold!

Arild Melberg