Bibelhelg Holmavatn

Det nærmer seg vår årlige bibelhelg. Av alle våre arrangement, er dette kanskje det viktigste. Da kommer de fleste arbeierne i Norge, vi har undervisning, forkynnelse og god drøs rundt måltidene. Lørdagen vil det også være ei økt med samtale om arbeidet. Det er svært viktig for både styret og for oss som arbeider i Sarepta å få lytte til ulike innspill fra fotfolket.

Det er tre år siden nå vi hadde det på Holmavatn. To år med «korona-restriksjoner» har gjort at vi ikke har kunnet samle så mange. Derfor ser vi fram til en helg hvor vi kan samles som normalt.

Litt nedtur var det i fjor på det viset at vi ikke hadde felles-sang. Det ønsker vi å rette opp i år. Siste møte på sødag kl 1300 blir et sang- og musikkmøte. Sarepta er betrodd mange gode sangere og musikere. Det blir Even Ydstebø og Elisabeth Gjerde som blir med der. I tillegg kommer også familien Fredly og bidrar.

Du er fortsatt velkommen til å bo på Holmavatn. Det er fortsatt plass til flere. Men du er også velkommen på enkeltmøter og enkeltmåltid. Da gå til https://misarepta.com/arrangement-3/ for mer informasjon, eller send en melding til 99 50 34 87.

Velkommen til bibelhelg Holmavatn!