Morgensamlinger på Centro Sarepta

Også denne uken har vi hatt morgensamlinger som vanlig her på Centro Sarepta! Oasen skole fra Mandal, tre studenter fra Danmark som har skrevet en interessant oppgave om oss, en niendeklassing fra Strand kommune på arbeidsuke, hennes far og våre ansatte på senteret er samlet til andakt og bønn for dagen hver morgen mandag til fredag! I dag er 21 personer i møtesalen. Andakten av H.E. Nissen lyder på norsk og spansk, vi synger på spansk og de som ber gjør det på sitt språk. Her løftes frem de folkeslagene som bor i Spania og Nord-Afrika, styresmaktene, Guds folk Israel, vern mot sykdom og ulykker, om at Jesus må få bo i hjertene våre, ja mange bønneemner blir løftet frem på spansk og norsk. Vi fikk mange fine samlinger om Guds ord også denne uken, og det er knyttet løfter til ord som såes i mennesker sine hjerter. Vi trenger at du som er hjemme i Norge også husker på oss når du ber, både for oss, men ikke minst for alle de flotte ungdommene vi får på besøk her på senteret. 

Kommende uker blir det egen morgensamling for de spansktalende, og på Bibelsommer på Centro Sarepta blir det formiddagssamling hver dag kl 1000, og kveldsmøte hver kveld kl 19:30.

Alle er hjertelig velkommen om du er på ferie i Alicante området, eller om du kommer nedover for å være sammen med oss noen dager.

Programmet, talere, sangere og vertskap finner du her:

https://www.centrosarepta.no/arrangement/bibelsommer/ og her: https://www.centrosarepta.no/arr/bibelsommer-2022/ 

Ta kontakt for mer informasjon eller bestilling på post@centrosarepta.no

Arild Melberg