Glimt fra Centro Sarepta

Denne uken er vi så heldige å ha hatt besøk av Ingrid Alvilde Norland som har arbeidsuke på Centro Sarepta. Hun har bidratt med vask av rom, vask av border, dugnad hos Corazon Expres som er en diakonal hjelpeorganisasjon her i området, og nå er hun sammen med sin far i full gang med å fjerne en kraftig hekk på eiendommen vår. Dette kommer til å løfte hagen vår mange hakk, og vi er veldig takknemlig for innsatsen og hjelpen de bidrar med!

Og NEI, Vi dør ikke av varme på Centro Sarepta! For tiden skrives og prates det mye om temperaturene i Spania, og at man ikke bør reise hit! Men her i området rundt Centro Sarepta, ligger temperaturen stort sett på 27-35 grader om dagen og ca 20-25 om kvelden. Her i området har vi også alltid litt lett vind og da føles det som helt nydelige sommertemperaturer! Når vi i tillegg har kjøling på alle gjesterom og i møtesalen er det veldig flott å oppholde seg her. Bassenget vårt og sjøen ikke så langt fra oss holder ca 25 grader, og det oppleves svalende og forfriskende! På mandag starter bibelsommer på Centro Sarepta, og du er hjertelig velkommen til oss!

Les mer på https://www.centrosarepta.no/arr/bibelsommer-2022/

Arild Melberg