Møtene fortsetter i Oslo

I ett års tid har vi hatt møter på Korsvoll menighetshus i Oslo. Det siste møtet før sommeren blir onsdag 15. juni kl. 19.00. Da kommer Kristian Fagerli til byen og forkynner Guds Ord.

På møtene på Korsvoll har vi god tid til samtale i etterkant av selve møtedelen. Slik var det også sist onsdag. De fremmøtte var tydelige på at vi måtte fortsette med disse møtene til høsten, men at vi kanskje samles tredje tirsdag i måneden i stedet for onsdag. Flere av ungdommene har nemlig onsdag som «bibelgruppedagen». Det ble også samtalt om at vi bør prøve på å nå noe mere ut til dem som bor i nærområdet rundt Korsvoll menighetshus.

Selv om Oslo ikke er et typisk «prioritert» sted for Sarepta, så kan man jo aldeles miste pusten av å møte på folkevrimmelen……så mange mennesker – uten Gud og uten håp.
Vær med å be Herren drive arbeidere ut! At noe unge og eldre….ut fra Korsvoll …….kan tre frem og ta ansvar i den store redningsaksjonen. Det å berge mennesker for evigheten! Noe mer meningsfylt kan man ikke være med på.