Husmøte i Løsnesløkken

Tirsdagskveld 3.mai ble det holdt husmøte hos Lena og Ragnar i Løsnesløkken på Fåvang i Gudbrandsdal. 16 sjeler var samlet denne kvelden for å høre Even Ydstebø forkynne evangeliet i ord og toner. Det var rørende at det kom kristne søsken fra nabobygdene Tretten og Øyer. Og husvertinnen, undertegnede, ble så glad for å få lov til å finne frem flere tallerken og kopper til kveldsmaten. Ja, ingenting varmer mer enn at det kommer flere på møte enn forventet.

Det ble en god kveld sammen om Guds ord. Even Ydstebø talte over teksten i Nahum 1, v.7:

«Herren er god, et vern på nødens dag. Han tar seg av dem som søker tilflukt hos ham».

Even la vekt på at Herren er god, tross alt det vonde og onde vi kan oppleve i våre liv. Fordi Jesus viste sin evige kjærlighet og godhet mot oss ved at Han gav seg selv på korset for vår skyld. Med sin kraftfulle røst og sitt vakre pianospill, sang Even evangeliet inn i våre hjerter. Vi rundet av møtet med bønn om blant annet vekkelse i Gudbrandsdal. Tenk om menneskene her kunne få møte Jesus før det er for sent? Du som leser dette, bli gjerne med i bønn for Fåvang og for Gudbrandsdal!

Under kveldsmaten ble det tid til gode samtaler, og etter ønske fra en av de tilstedeværende gjestene så sang vi «I det fjerne jeg skuer» før alle dro hjem for kvelden. Det ble en sterk og god avslutning!

Takk til Even Ydstebø, og takk til Sarepta med Hans Bergane i spissen som sender forkynnere også til Gudbrandsdal! Gud velsigne dere!

Mvh,

Ragnar og Lena Gallatin Løsnesløkken med barna Johanne, Ester og David.