Sarepta med nytt forlag

Misjon Sarepta har opprettet et nytt forlag, Sarepta Medier AS. Tanken er å utgi bøker som kan styrke og utfylle det arbeidet som blir gjort gjennom forkynnelse og undervisning. Det er også aktuelt med CD-er og andre medieprodukter.

Salget er primært tenkt på møter og arrangement i Sarepta sin regi, men også via bokhandlere og andre som ønsker å formidle det Sarepta slik utgir. Forlaget blir drevet på en enkel og billig måte, slik at bøkene kan prises lågt og med det være lette å selge. Poenget er primært å få ut kristen litteratur, men det vil også gi inntekter til Sarepta.

Den første boken er nå trykt, og vil være til salgs på møter og andre steder fra nå av. Det er en liten bok om ekteskapet av Maj-Lis Palo, og er oversatt fra svensk. Det er en perle av en bok, og vil være en god start for forlaget.

Johannes Kleppa