«Mannskapet» deltok på møte i Rudsbygd

Det var lenge siden at mannskoret sunget på noe møte. Korona har gjort at sang- og møtesamlinger heller har vært sjelden kost de siste årene i Gudbrandsdalen. Nå ser det lysere ut, og koret gledet de fremmøtte med god sang i går kveld.

Betel i Rudsbygd

Mannskapet har normalt øvingene sine på Betel i Rudsbygd. Det at de deltok på Sarepta sitt møte….. gjorde at det kom godt med folk denne kvelden. Sarepta besøkte Rudsbygd også i fjor høst. Vi merket at nå var det en noe mer optimistisk «stemning». «Vi gleder oss til dere kommer igjen med møter i april» var det flere som sa. Da er det Ole Andreas Meling som skal være der to dager.

I løpet av siste uka har Sarepta hatt møter på tre steder i Gudbrandsdalen. Vi håper og ber om at det fremdeles må åpne seg dører for forkynnelsen av Guds Ord …..i denne langstrakte dalen.  

Driftige damer serverte kaffe og kaker som avslutning på samlingen. Folket kom fra bygder på kryss og tvers av Gudbrandsdalen og de hadde god tid til å samtale med hverandre. Noen stoppet igjen og kjøpte god kristen litteratur, mens andre ville vite mer om Sarepta sitt arbeid.

Det virket som om alle var takknemlige for at Sarepta har et hovedfokus på å skape møteplasser mellom Guds Ord og mennesker……og da spesielt på slike «småsteder» som i Rudsbygd.