Ungdommene la til rette for møtehelg

Jeg kom kjørende til Langåker på Karmøy i et nydelig vårvær. Her var det ungdomsforeningen som inviterte til møtehelg. Tenk så flott at det finnes ungdommer som ser verdien i å samles til en helg over en åpen bibel. Selv om det var ungdommene som arrangerte så var vi samlet både unge og eldre.
Karmøy er heller ikke skånet for korona og en del måtte holde seg hjemme. Likevel var det mange som fant veien til Berøa denne helga.

Utgangspunket for helga hentet vi fra Nahum 1:7 som starter med at Herren er god. På søndagen endte vi opp der hvor Guds godhet og kjærlighet kommer aller sterkest til uttrykk: På Golgata kors hvor Han ofret seg selv for oss. Måtte vi alle, både unge og eldre få se inn i dette store og fullbrakte frelsesverket. Ja, for første gang, eller på ny.
Jesus kjempet ikke sin kamp, men din kamp. Og kampen Han kjempet ble vunnet. Hans seier kan bli din seier.

EY