Centro Sarepta åpnet igjen

Etter å ha vært stengt over halvannet år, er det på ny aktivitet på Centro Sarepta. Rett nok har det ikke vært helt stille på senteret denne perioden, fordi det har vært digitale sendinger på spank, men den ordinære driften har vært innstilt.

Denne uken har en flokk inntatt senteret for å være på fjelltur-leir, og den første flotte turen er gjennomført, og flere står for tur. Talere og ledere er Lorents Nord-Varhaug og Johannes Kleppa. Det har også blitt utført noe dugnadsarbeid for å få hagen i rett skikk. Det er voldsomt som hekker, trær og busker vokser når de ikke blir klippet regelmessig.

Dersom noen er i området denne uken og som ønsker å være med på turer eller delta på bibeltime kl. 10.00 eller kveldsmøte kl. 19.30, er de hjertelig velkomne. Torsdags kveld får vi besøk av Johnn Hardang, som skal tale og informere om TV12 Bedehuskanalen. Dette er en tv-satsing som Sarepta ønsker å være en del av. Hardang er for tiden taler i Turistkirken.

Framover er det noen gjester, det skal være en weekend for spansktalende og det kommer en svensk bibelskole på besøk. Dessuten skal det skiftes dører til alle rom og isoleres mellom rom og mot gangen, slik at det ikke skal være så lydt. Det vil heve kvaliteten på bygget vesentlig.

Det vil altså skje mye på Centro Sarepta framover, både praktisk og på innholdssiden. Det er bare å hive seg rundt og komme og være her en uke eller mer.

For egen del var det på dagen ett år og syv måneder siden jeg hadde vært på senteret, da jeg kom hit søndag. Det var som å komme hjem, og det er svært gledelig at Centro Sarepta på nytt er åpnet, og at arbeidet kan intensiveres. Det er når det skjer forkynnelse, bibelundervisning, bønn og sang på senteret, at det fungerer etter sin hensikt.

Johannes Kleppa

foto: Elise Nord-Varhaug