Enklere å bli fast giver

Misjon Sarepta har fått et kall. Vi ønsker å skape møteplasser mellom Guds Ord og mennesker. Denne høsten har det igjen åpnet seg opp, og vi får drive et stadig større arbeid både i Norge og Spania. Men vi håper å få utvide det ellers i Norden og Nord Afrika. Vi ser etter de veier Herren åpner for oss. Vi har 5 ansatte som arbeider hovedsakelig i Norge og 5 ansatte som arbeider hovedsakelig i Spania, og vi trenger stadig flere. Endelig får vi også åpne opp Centro Sarepta.

Misjon Sarepta baserer seg helt og holdent på givere. Vi har ingen alternative inntektskilder eller statsstøtte. Vi arbeider målbevisst for å holde administrasjonen nede. Så lenge vi har et bakkemannskap som også har tro for arbeidet vi driver, vil Sarepta kunne fortsette i sitt kall. Det har derfor varmet like inn i hjertet å motta stadig nye skjema fra personer som vil bidra som faste givere. I dag deltar rundt 150 personer som faste givere. Det er givere i alle aldre. Det gjør stort inntrykk når unge personer også tar del i denne tjenesten.

Det gjør oss takknemlige til Gud, og ydmyke for det kall vi har fått.

Gaver med skattefradrag

Vi er glade for at myndighetene vil stimulere det frivllige organisasjonslivet med å gi skattefradrag for gaver. Ordningen i dag er at du kan få skattefradag for gaver på inntill 50 000,- pr år. Da får Misjon Sarepta 50 000, mens du etter skattefradrag har gitt 34 000,-. Dette gjelder også for bedrifter!

Hvordan bli en fast giver med skattefradag?

Du kan nå gå inn på sida støtt oss, og så kan du gi enkelt-beløp eller tegne deg som fast giver. Du trenger ikke lenger å fylle ut et skjema og sende det inn. Du finner sida her.

Takk til alle som slik vil være med å gjøre det mulig å skape møteplasser mellom Guds Ord og mennesker.

For jeg skammer meg ikke ved evangeliet, for det er en Guds kraft til frelse for hver den som tror, både for jøde først og så for greker. Rom 1,16