Jan-Tore Olsen sin bobil

Dere har flere ganger sett bilder av Sarepta sine bobiler her på hjemmesiden. I dag vil vi presentere bobilen til vår forkynner og misjonær…..Jan-Tore Olsen. Bildene er tatt i dag tidlig langs E6 ……ett eller annet sted i Trøndelag.

Jan-Tore har utallige netter i sine private små «bobiler». Men til denne turen som han nå er på….. har han gjort en nyinvestering. Han har byttet ut luftmadrassen med en god skumgummimadrass. Rullgardiner har han nok ikke…så han ligger litt på utstilling. Men han legger det gode øret ned i madrassen og det døve opp….så da hører han ikke noe om folk tusler utenfor bilen….og glor inn. Og det man ikke vet om….det har man ikke vondt av.

En gang har han opplevd innbrudd i bilen mens han sov der. Han sov godt…antagelig gasset inn av proffe folk. Likevel….han legger ut på ny tur…… for kallet til å nå enda ett menneske med Ordet…enten i Norden eller sør i Europa…….brenner. Brenner slik at man kjenner smerte.

Misjon Sarepta ønsker å ha enda mere møtevirksomhet rundt om i Norden….og da særlig på steder som får lite besøk av omreisende forkynnere. Daglig leder skrev for en tid tilbake om at vi har behov for flere bobiler….i og med at nye forkynnere kalles inn i tjeneste. Les gjerne det stykket.

HB