Centro Sarepta åpner igjen!

Fra og med 10. oktober er Centro Sarepta igjen åpen for besøkende. Vi starter med Fjellturleir 11.-17. oktober, med Johannes Kleppa og Lorents Nord-Varhaug som guider og talere. Det vil også bli diverse sangere som deltar.

Du er velkommen til å delta på hele leiren og bo på Centro Sarepta, eller du kan komme på samlingene og delta på fjellturene hvis du bor i nærområdet. De som ikke bor på senteret vil få anledning til å betale en liten stevneavgift pr dag, samt at det vil være mulig å bestille måltider.

Vi vil sørge for trygg og god transport fra Alicante lufthavn til Centro Sarepta for alle som bor på senteret.
For andre som bor i nærområdet til senteret kan vi være behjelpelig med henting og bringing.

Ring oss på vår vakttelefon +34 744 609 904 eller Arild Melberg på +47 90193990.

Smittesituasjonen i Valenciaregionen bedrer seg nå veldig og antallet sykehusinnleggelser er veldig lav. Nivået på helsetjenester i Spania er fullt på høyde med i Norge, men vi anbefaler en reiseforsikring da en da er garantert gode råd fra forsikringsselskapet samt tolking ved legekonsultasjoner.

Etter fjelltur-leiren vil vi fortsette aktivitetene på senteret frem til ca midten av desember.

Uke 9-2022 starter vi opp med ny fjelltur-leir. Vi håper da at dette vil treffe i den fantastiske mandelblomstringen som Costa Blanca er kjent for. Månedsskiftet februar/mars er en flott tid på Costa Blanca da våren vanligvis er i anmarsj og mange nydelige blomster titter frem.

For hele perioden fra og med uke 42-2021 og frem til juni 2022 vil der nok bli noen endringer i antall bibeltimer og ukesplaner. 

Les mer på centrosarepta.no