Ny bobil?

Sarepta har som målsetting å skape nye møteplasser mellom Guds Ord og mennesker. I Norge kjenner vi et særlig kall til å reise til de små stedene som gjerne får lite besøk. Her har bobilene vist seg som særs gode redskaper. De gjør det mye enklere for folk å si ja til et møte. Det er mye mer komplisert å ta i mot en predikant. Vi ser at trendene endrer seg. Det som var enkelt og liketil før, er ikke slik i dag. Og denne utviklingen fortsetter. Mange andre misjoner innkvarterer nå predikantene på hotell. Det blir rimelig dyrt i lengden!

«En slik skulle de hatt i indremisjonen også!», sa de i Jondal. Det var en av de nye bygdene vi har fått besøke fordi vi hadde bobil.

Nå har jeg vært på Sunnmøre-tur, og besøkt flere steder som nesten ikke har hatt møter siste året. Det har vært stor oppslutning, og stor takknemlighet. Denne ruta ville ikke vært mulig uten bobil. Og slik kunne vi fortsatt.

I tillegg er bobilen en levende reklameplakat. Det er malt bibelvers på sideveggene, og er en vandrende evangeliserings traktat. Vi stiller oss ofte opp på P-plasser for å reklamere for møtene. Da henger vi opp møteplakater på frontvinduet. Det er alltid mange som kommer bort for å lese plakaten. Bilen vekker ikke rent lite oppsikt. Og hver gang mennesker minnes på et møte, kan Ånden få mulighet til å minne dem om deres forhold til Gud.

Sarepta har tilsatt nye forkynnere, og vi hadde virkelig trengt en bobil til. Flere har sagt at de gjerne vil være med å bidra. Vi har derfor laget et eget prosjekt for dette. Det skal være mulig å få en brukbar bil til 200 000,-.

Tegn den som fast givertjeneste på bobilen, eller gi enkeltbidrag og merke det «bobil» på kontonr. 3000.31.58000.

Kongens ærende har hast!