Hilsen fra Cochabamba i Bolivia

Sarepta har denne våren tilbudt to uker med bibeltimer, spesielt tilrettelagt for Sør-Amerika. Med undervisning som har startet kl 02.30, midt på natten norsk tid, har mange søramerikanere hatt mulighet til å følge disse timene.

En av de som har deltatt, Elvira Villanueva Duran fra Bolivia, har sendt oss en liten hilsen;

Hei, mitt navn er Elvira, jeg er 33 år gammel og kommer fra Sucre i Bolivia. Jeg har hatt den store glede av å få delta disse to ukene med bibelundervisning fra 1. Mosebok og Salomos Høysang.

Hver dag har jeg ventet på timene med glede og spenning etter å få høre hva Gud ville si meg. Min familie har det siste året gått gjennom svært vanskelige tider, men det jeg vet er at jeg hviler på min Guds skuldre, og at han alltid er der for å minne meg om hva han vil gjøre for oss.

Jeg har i mitt bønneliv mange ganger gjort den store feil at jeg har villet forhandle med Gud, slik som Jakob gjorde. «Hvis du hjelper meg med helsen til den lille gutten min, så vil jeg tjene deg». I stedet for å si ham at det er ham jeg vil tjene, både i de gode og de vonde tider i mitt liv.

Jeg vil ikke lenger være som Sjulammit i Salomos Høysang som stengte sin elskede ute, og som løftet frem så mange tåpelige unnskyldninger for å holde ham på avstand. Han som søker meg og kaller meg, det er jo han som elsker meg. Så lengter jeg etter å få være denne velbehagelige duft for andre, og få eie Sjulammit sitt mot til å vitne om min elskede.

«Bak» hvert navn på skjermen satt det ofte flere personer og lyttet til undervisningen

Mange takk til Centro Sarepta for disse bibeltimene midt i svært vanskelig tider. De har vært som forfriskende vann som har nådd inn i livet til oss som vandrer i en ørken hvor vi tørster etter ord fra vår Elskede.

Takk for invitasjonen til disse ukene. Takk for deres anstrengelser. Det har i sannhet vært til stor velsignelse. Takk og til alle kristne søsken som har båret disse kursene i bønn.

Hilsen fra Cochabamba i Bolivia.