Påskemøter

Påsken er er alle troendes store høytid! Den er gitt oss for at vi ikke skal glemme det som skjedde eller hvorfor det skjedde. Av alt som er skjedd i verdenshistorien, kan ingenting sammenlignes med dette. Og dette er ikke bare historie, men påsken inneholder det budskapet vi trenger mest av alt den dag i dag. Kom la oss holde høytid, sa Paulus. Og vi er så enig!

Samle familien eller et par venner til en påskeandakt og lytt til andakter fra Sarepta på høytidsdagene.

Skjærtorsdag er det Even Ydstebø som har andakt. Han er nytilsett forkynner i Misjon Sarepta og begynner til høsten. Han har fått med seg sin bror, Eivind, og rammer andakten inn med god og oppbyggelig sang.

Kristian Fagerli har andakt på langfredag. Eller «good-friday», som det heter på engelsk. Hans forkynnelse har mange kunnet glede seg over gjennom flere år.

  1. påskedag er det Tor André Haddeland. Han har med seg Elisabeth Gjerde som sanger. Denne blir lagt ut kl 1000 søndag 4. april.

Alt finner du under fanen taler og andakter.